Простежуваність харчових продуктів є викликом в розвитку харчової та переробної промисловості вже багато років. Ідентифікація та контроль всього харчового ланцюга від постачальників та виробників і до кінцевого споживача має на меті запобігання фактам неякісної продукції або підробок, а також покращення сервісу для всіх гравців, задіяних в екосистемі.

Комплексна система керування простежуваністю має включати відповідні бізнес-процеси, стандарти, методи та технології. Які з них є сьогодні найбільш ефективними, як розвиваються цей напрям в Україні, включно з новими технологіями – будемо говорити на семінарі 25 вересня. Серед доповідачів – кращі експерти з українських розробників, а також наші колеги з Білорусії.

Запрошуються – директори по якості та головні технологи харчових підприємств.

В програмі

14-00 Вступне слово (О. Юрчак, ген. директор АППАУ)

14-10 Простежуваність харчових продуктів відповідно до вимог ЄС: досвід Українського органічного кластеру cluster (Марія Махновець, Український органічний кластер )

14-30 Практичний досвід впровадження систем простежуваності в молочній промисловості та виробництві напоїв (М. Тютюнник, провідний експерт АППАУ, колишній гол. інженер українських заводів Danon, Coca-cola, Roshen)

15-00 Комплексна система простежуваності: екосистема, що базується на технологіях інтернету речей та систем управління (Григорій Щепаник, ко-фаундер BPG)

15:30 Кава-брейк

16:00 Технології блокчейн для завдань простежуваності харчової продуктці (Леонід Хацкевич, 482.Solutions)

16:30 Досвід впровадження цифрових технлогій в Білорусії (Дмітрій Іванюк, «Савушкин продукт», Білорусь)

17:00 Індустрія 4.0 в харчовій промисловості: цифрова якість – які виклики (спікери визначаться)

18:00 Нетворкинг

Семінар відбудеться за адресою м. Київ, пер. Ярославський 1/3, HUB 4.0

Участь – безкоштовно для замовників з агро-харчової промисловості та членів АППАУ. Для інших учасників – орг. внесок 300 грн з людини.

Семінар відбувається в рамках проекту «Розробка цифрової дорожньої карти в Харчовій та переробній промисловості»

Для участі необхідна реєстрація.